Jdi na obsah Jdi na menu
 


Border kolie štěně prodej

     

 

Pokud máte zájem o štěně z naší chovatelské stanice,

napište e-mail, případně volejte.

 

Chovatelská stanice  Czech Efebie  s dlouholetou praxí nabízí k rezervaci skvostná černobílá dlouhosrstá štěňátka plemene border kolie vážným zájemcům o toto plemeno.

Otec:  import z Australské TOP stanice - Ch Pukawidgee Reminisce

matka: vlastní chov - Charlotte Czech Efebie

  https://www.border-kolie.com/clanky/aktualni-vrh--m-.html 

  Oba rodiče nadprůměrně zdravotně testovaní s perfektními výsledky. K odběru budou od  10.6. Volní 2 pejsci i fenka. V době odběru budou 3x odčervená, budou mít za sebou první vakcinaci a aplikován mikročip. Majitelé dostanou veterinární pas, kupní smlouvu + fakturu, průkaz původu a něco do začátku. Samozřejmostí je chovatelský servis, s výchovou a výcvikem rádi poradíme.  Štěňata budou vhodná na jakékoli  sportovní i volno časové aktivity a výstavy (není podmínkou!), zejména do rodin i s malými dětmi, případně aktivních důchodců. Více info: www.border-kolie.com, tam jsou i aktuální fotky. Vážní zájemci volejte na tel: 777 272 378 nebo pište na e-mail: czech.efebie@seznam.cz  I při vysoké kvalitě vrhu velmi příznivá cena. Fotogalerie ZDE.

 

Chovatelská stanice Czech Efebie s dlouholetou praxí nabízí k rezervaci černobílá dlouhosrstá štěňátka plemene border kolie vážným zájemcům o toto plemeno.

Otec: Xander Cage at Wendigo´s  Wind , Grand šampion ČR, šampion Sk (import Maďarsko)

matka: Ginnie of Sandman Akirdalu (import Slovensko). 

https://www.border-kolie.com/clanky/aktualni-vrh--n-.html 

Oba rodiče nadprůměrně zdravotně testovaní s perfektními výsledky. K odběru budou od  15.6. Volný je pejsek i fenka. V době odběru budou 3x odčervená, budou mít za sebou první vakcinaci a aplikován mikročip. Majitelé dostanou veterinární pas, kupní smlouvu + fakturu, průkaz původu a něco do začátku. Samozřejmostí je chovatelský servis, s výchovou a výcvikem rádi poradíme. Oba rodiče jsou k vidění. Štěňata budou vhodná pro svůj skvělý temperament na jakékoli  sportovní i volno časové aktivity i na chov a výstavy (není podmínkou!). Více info: www.border-kolie.com, tam jsou i aktuální fotky. Vážní zájemci volejte na tel: 777 272 378 nebo pište na e-mail: czech.efebie@seznam.cz  Navíc za velmi příznivou cena. Fotogalerie ZDE.

 

Aktuálně:

Jsme velmi nadšeni aktuálním vrhem, který bude mít vysoké ambice,

po zdravých rodičích s odběrem štěňat v měsíci červnu.

Aktuální vrh najdete  ZDE.

Neotálejte dlouho, rezervujte si svého parťáka ještě dnes ...

 

Štěňata pro aktivní rodiny (lidi), kteří dokáží přijmout bezmezně milující srdce ...

 

Děkujeme za Váš zájem.

 

ginnie-a-e-vth.jpg

Ilustrační foto - vrh "E"

 

or23.gif